informatie afwerking

 

 

Verschillende afwerkingsmogelijkheden 


De afwerking van het kussen geven je in- of exterieur de wow-factor. Wij kiezen standaard de meest gebruikte afwerkingsvorm voor het kussen, maar uiteraard bieden wij meerdere mogelijkheden aan. Hieronder beschrijven wij al onze afwerkingsmogelijkheden. Of je stijl nu modern, klassiek of meer gedurft is, het kan allemaal! Pas de afwerking van de kussens aan om de kussens aan te passen en jouw ruimte en die past bij jouw levenstijl. 

about
 
aboutWaterbestendig & UV-Werend
aboutSchimmel-vrij
aboutDuurzaam 
aboutWaterdoorlatend

 

 

 
about

Rits 


Al onze kussens worden voorzien van een rits. Hierdoor kun je de hoezen gemakkelijk afnemen en wassen in de wasmachine. Als je kiest voor een vlok vulling dan zijn die altijd in een binnen hoes.

 

Wij gebruiken uitsluitend kwalitative ritsen van duitse kwaliteit die garanderen voor een lange levensduur. 

 

 

Standaard afwerking plofkussen


Moderne en minimalistische afwerking voor de plof rugkussens. 

about

 

Bies afwerking plofkussen 


Voor een extra stijlvolle look kun je kiezen voor een bies op het plofkussen. Dit is mogelijk in dezelfde kleur stof, of een andere. Als je dit graag wilt kun je contact met ons opnemen via de mail. 

about

 

Lap afwerking strak kussen 


Minimalistisch en strakke afwerking van zit en rugkussens. Deze afwerking passen wij standaard toe als je via onze rekentool besteld. Met uitzonding van de ronde en half ronde kussens, deze zijn niet mogelijk met deze afwerking. 

about

 

Tussenstuk afwerking  


Een tussenstuk zorgt voor een meer traditionele uitstraling. Hier zijn 2 naadlijnen aan de boven en onderkant, en is de dikte een apart stukje stof, vandaar de benaming 'tussenstuk'. Dit is voor de rechte kussens standaard vanaf een dikte vanaf ... als je via onze rekentool besteld. Heb je dunnere kussens en wil je graag deze afwerking? Neem dan contact met ons op via de mail. 

about

 

Bies afwerking 


Voor luxe kussens mogen een bies eigenlijk niet ontbreken. Een bies afwerking zorgt voor een traditionele stijlvolle uitstraling. Techinisch gezien is dit een kussen met een tussenstuk afwerking, en bovenop de naadlijnen komt de bies. Neem contact op via de mail om een offerte te ontvangen. 

about

 

Knopen


Knopen geven het kussen een speelse uitstraling. Houd er rekening mee dat de kussenhoes hierdoor niet meer afneembaar is. Neem contact met ons op als je dit graag wilt. 

about

 

Touwtjes


Touwtjes zijn handig om de stoelkussens te bevestigen aan de stoel zodat ze goed op hun plek blijven. Dit kan erg handig zijn voor stoelen die erg glad zijn. Doe je aanvraag via de mail en wij zullen je hiervoor een offerte toesturen. 

about

 

Klittenband


Klittenband is erg handig voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld voor onder de barkruk kussens zodat ze netjes op een hun plek blijven. Of voor andere krukjes. Ook zijn ze uitermate geschikt voor ligbedden. Wij naaien het klittenband bovenop de stof. De andere deel dien je dan op het meubel te plakken, houdt er rekening mee dat dit volledig stofvrij is als je dat doet. Neem contact op voor een offerte op maat.

about

 about
about
 

about
about