Informatie vullingen

 

 

Comfort staat op Nr1


Als het om comfort gaat, is de vulling een van de belangrijkste factoren van het kussen. Met onze jarenlange ervaring in de kussenwereld hebben wij een selectie gemaakt van de beste vullingen. Wij bieden verschillende op maat gesneden schuim aan. Door onze moderne snijmachines wordt het schuim exact op de maat gesneden die je wenst. De schuimen kunnen voor alles gebruikt worden, van bank en stoelkussens tot camper- en bootkussens.

Vlokvullingen vormen de zachtste vorm van kussens. Hieronder hebben wij meer informatie gespecificeerd per vulling om meer te weten te komen over de verschillende soorten schuimen die wij aanbieden en hun primaire toepassingen. 

about
 
aboutWaterbestendig & UV-Werend
aboutSchimmel-vrij
aboutDuurzaam 
aboutWaterdoorlatend

 

 

 
about

Geschikt voor buitengebruik 


Alle vullingen zijn prima geschikt voor buitengebruik. Houdt er wel rekening mee dat de kussens na verloop van langdurige regen wel vocht opnemen, dit is niet schadelijk voor de vulling, maar de vulling moet wel weer de gelegenheid (en tijd) krijgen om te drogen. Doe dit door de kussens met de rits naar onderen te plaatsen. Het beste kun je ervoor zorgen dat je de kussens naar binnen brengt, of afdekt, voordat ze veel water tot zich nemen. 

Wij hebben 4 verschillende soorten schuimen in onze gamma. Kies de geschikte vulling uit op basis van meerdere factoren, hoevaak zal je het gebruiken, doeleinde etc.

 

 

 

 

Vlokvulling 


Heerlijke combinatie van schuimen voor een comfortabele vulling voor al je plof rugkusens en palletkussens! Onze hoezen worden goed gevuld waardoor ze een mooie ronde uitstraling krijgen. Heerlijke zitkwaliteit gegarandeerd!)

about

 

Basis


De basis vulling is een redelijk stevige vulling. Kies voor dit kussen als comfort niet het belangrijkste is voor het kussen. Denk bijvoorbeeld aan dat bankje in de hal die enkel gebruikt wordt om even de schoenen aan te trekken. Daar is deze vulling een goede keuze voor. Ook als je niet teveel geld wilt uitgeven aan een kussen dan is dit de beste optie.

about

 

Comfort 


Comfort is een fijne vulling voor rugkussens of voor zitkussens niet maar weinig gebruikt worden. 

about

 

Comfort PLUS+ 


Je raadt het al, dit is de comfortabelste vulling voor zit en rug kussens. Kwaliteit gegarandeerd! Het is een flexibele en veerkrachtige vulling. De perfecte keuze voor alle loungekussens, ligbedkussens, tuin en stoel kussens waar comfort belangrijk is of waar meerdere uurtjes op gespendeerd zal worden. 

about

 

Ultra Dry 


Beleef een unieke ervaring met de Ultra Dry vulling, het water loopt er dwars doorheen! De beste keuze voor bootkussens of kussens die je langdurig buiten wilt laten. ( Wel handig om af te dekken zodat ze niet vies worden door de omgeving ) De kussens zijn aan de onderkant afgewerkt met waterdoorlatend gaas zodat het water gemakkelijk weg kan lopen. Houdt er rekening mee dat de bank of ondergrond het ook toelaat dat het water kan weglopen. Door het gaas kun je het kussen niet aan beide kanten gebruiken.  

about

 about
about
 

about
about