Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op en wij zullen je vragen met alle plezier beantwoorden. 

De levertijd is op dit moment 1-3 weken. 
Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De levering is gratis!
Ja, uiteraard! Omdat we werken met de beste stoffen kunnen we jou 5 jaar garantie bieden op de stof. Het is wel belangrijk dat je de kussens goed blijft onderhouden, zodat het zijn waterafstotende werking blijft behouden.
Ja zeker! Je kunt je bedrijfsgegevens invullen tijdens de bestelling wanneer je het vakje ‘ik wil graag als bedrijf bestellen’ aanvinkt.

Ja, je kunt van onze stoffen een gratis kleurstaal aanvragen.

Je kunt zo beter de stoffen bekijken als op je beeldscherm, elk beeldscherm is namelijk anders.
We werken samen met verschillende koeriersdiensten om jouw pakket zo snel mogelijk bij je af te leveren.

We houden je op de hoogte wanneer jouw bestelling is verzonden en sturen je een track and trace code waarin de koerier de verwachte bezorgdag met tijdsvak aangeeft.
Wil je jouw kussens op maat aanpassen? Geef dit dan zo snel als mogelijk door! Doordat we een heel snel productieproces hebben is het vaak niet meer mogelijk om je bestelling aan te passen.
Omdat de kussens speciaal voor jou op maat gemaakt worden, kunnen deze helaas niet worden geretourneerd.

Ben je toch ontevreden over het resultaat? Neem dan even contact met ons op via de mail of telefoon, dan zorgen wij dat je alsnog tevreden wordt!